Mind Lab

Programul educaţional pentru copii între 4 şi 14 ani, Mind Lab, propune o metodologie inovatoare de dezvoltare a inteligenţei copiilor prin îmbunătăţirea gândirii raţionale alături de abilităţi emoţionale şi sociale.

Procesul de învăţare Mind Lab este simplu, dar extrem de puternic. Procesul începe cu implicarea copiilor în jocuri logice şi specifice, care în cele din urmă le vor oferi abilităţi şi cunoştinţe relevante pentru situaţii din viaţa reală. Metodele Mind Lab conectează lumea jocurilor de lumea reală.

Mai jos sunt câteva exemple de abilităţi cognitive, emoţionale şi sociale consolidate prin metoda Mind Lab în centrul Grădiniţei Excellence:

  • Abilităţi sociale: lucrul în echipă şi cooperarea, acceptarea regulilor, comunicarea eficientă, rezolvarea conflictelor.
  • Abilităţi emoţionale: gestionarea emoţiilor, atenţie şi răbdare, voinţă şi perseverenţă, a pierde şi a câştiga.
  • Abilităţi cognitive: rezolvarea problemelor, luarea deciziilor, gândirea creativă şi logică, planificarea, îmbunătăţirea memoriei.

Avantajele programului Mind Lab:

  • pentru copii: învăţarea cu plăcere, îmbunătăţirea realizărilor şcolare, dezvoltarea cognitivă şi emoţională, întărirea încrederii şi a stimei de sine, o mai bună pregătire pentru viaţa în secolul 21.
  • pentru părinţi: furnizarea unei mai bune pregătiri pentru viaţă pentru copiii lor, o mai bună conectare la activivităţile şi experienţele copiilor, oportunităţi interesante de a interacţiona cu copiii lor
  • Trainer-ul Grădiniţei Excellence: ed. Andreea Catrinescu

    Pentru mai multe detalii privind înscrierea în centrul Mind Lab din Grădiniţa Excellence, contactaţi-ne.

Contact

Fundaţia Excellence

Şoseaua Bucium nr. 55 B
telefon fix gradinita excelence iasi
0232 - 462 954
telefon gradinita excelence
0741 - 050 800
0744 - 508 586
email gradinita excelence
contact@
gradinitaexcellence.ro
închide

Vezi cum se distrează copilul tău!

Vizualizarea camerelor de supraveghere din Grădiniţa Excellence se poate face prin download-ul arhivelor de mai jos şi prin urmarea pașilor din ghidul de instalare.

Utilizatorul și parola de acces în aplicație sunt cele primite de la grădiniță.


Dacă doriți să folosiți vechiul sistem și aveți setările pentru Internet Explorer făcute, puteți accesa următorul link:

Accesează camerele de supraveghere >>