Salina cu Poveşti

Salina cu Poveşti este un concept unic în Iaşi, fiind unica amenajare de acest gen la dispoziţia unei grădiniţe. Sarea provine de la Praid, fiind certificată.

Toţi copiii înscrişi în grădiniţă beneficiază de două şedinţe de salinoterapie pe săptămână. În cadrul acestor şedinţe au loc diverse activităţi educaţionale menite să maximizeze efectul benefic al sării.

Beneficiile salinoterapiei

Întrebări şi răspunsuri despre salinoterapie:

  • Ce este salinoterapia? Salinoterapia este o metoda alternativa dar si complementara de prevenire si tratament pentru diverse afectiuni respiratorii, avand in acelasi timp beneficii demonstrate asupra intregului organism: creste imunitatea, sustine detoxifierea organismului, imbunatateste functionarea aparatului digestiv, sustine regenerarea pielii, ajuta la reducerea efectelor oboselii si stresului.
  • Cum actioneaza aerosolii salini? Aerosolii salini actioneaza la nivelul cailor respiratorii, eliminand impuritatile si majoritatea microorganismelor care prin depunere cauzeaza boli ale aparatului respirator. Sarea este cunoscuta ca fiind un puternic bactericid si dezinfectant si, prin compozitia sa, sprijina numeroase procese fiziologice si totodata buna functionare a organismului, in ansamblul sau.
  • Salinoterapia si cresterea imunitatii organismului. Prin purificarea eficienta a cailor respiratorii prin cure regulate de salinoterapie este intarita si imunitatea organismului. Bacteriile, impuritatile, toxinele, alergenii nu doar declanseaza, ci si intretin boli ale aparatului respirator, care adesea recidiveaza, cronicizandu-se; in aceste conditii, imunitatea organismului va scadea treptat. Curele de salinoterapie sprijina organismul in lupta sa impotriva factorilor nocivi din mediu, de care nu ne putem feri complet, oricat am incerca.

Galerie foto

Contact

Fundaţia Excellence

Şoseaua Bucium nr. 55 B
telefon fix gradinita excelence iasi
0232 - 462 954
telefon gradinita excelence
0741 - 050 800
0744 - 508 586
email gradinita excelence
contact@
gradinitaexcellence.ro
închide

Vezi cum se distrează copilul tău!

Vizualizarea camerelor de supraveghere din Grădiniţa Excellence se poate face prin download-ul arhivelor de mai jos şi prin urmarea pașilor din ghidul de instalare.

Utilizatorul și parola de acces în aplicație sunt cele primite de la grădiniță.


Dacă doriți să folosiți vechiul sistem și aveți setările pentru Internet Explorer făcute, puteți accesa următorul link:

Accesează camerele de supraveghere >>