Căsuţa de weekend

La solicitarea părinților oferim programul Căsuța de weekend în lumea poveștilor. Acest program a fost conceput pentru a veni în sprijinul părinților care, pe perioada weekendului desfășoară activități adiacente precum simpozioane, deplasări în străinătate, program prelungit la locul de muncă sau alte evenimente.

Programul se desfășoară de vineri orele 16.00 până duminică orele 16.00. În intervalul de timp menționat copiii se află sub stricta supraveghere a unui cadru didactic, doi îngrijitori și asistenta medicală. Copiii vor servi masa, vor desfășura activități recreative și vor beneficia de toate serviciile de îngrijire corporală necesare.

Înscrierile se fac la secretariatul grădiniței de luni până joi cu o săptămână înainte, în vederea formării grupelor și pregătirii hranei necesare pentru weekend.

De acest program pot beneficia atât copii din grădinița noastră cât și toți copiii din oraș care doresc să petreacă momente de neuitat la Căsuța de weekend în lumea poveștilor.

Tariful pentru acest serviciu este de 500 lei / copil / weekend.

Contact

Fundaţia Excellence

Şoseaua Bucium nr. 55 B
telefon fix gradinita excelence iasi
0232 - 462 954
telefon gradinita excelence
0741 - 050 800
0744 - 508 586
email gradinita excelence
contact@
gradinitaexcellence.ro
închide

Vezi cum se distrează copilul tău!

Vizualizarea camerelor de supraveghere din Grădiniţa Excellence se poate face prin download-ul arhivelor de mai jos şi prin urmarea pașilor din ghidul de instalare.

Utilizatorul și parola de acces în aplicație sunt cele primite de la grădiniță.


Dacă doriți să folosiți vechiul sistem și aveți setările pentru Internet Explorer făcute, puteți accesa următorul link:

Accesează camerele de supraveghere >>